top of page

HairFiller

I klinikken tilbyder vi behandling mod hårtab med Dr. CYJ HairFiller, som er en patenteret formel af hyaluronsyre og 7 forskellige peptider, der styrker håret, mindsker hårtab og stimulerer hårvæksten.

Hårtab kan være forbundet med stor psykisk gene og kan ramme både mænd og kvinder i alle aldre. Årsagen til hårtab kan skyldes forskellige faktorer såsom arvelighed, stress, hormonelle forandringer, graviditet, infektioner og hudsygdomme.


Forundersøgelse
Inden behandlingen, skal du til en konsultation hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger samt lave en behandlingsplan. Forundersøgelsen og behandlingen kan fortages samme dag af klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Konsultationen er gratis, men lovpligtig.

 

Hvordan virker HairFiller?
De 7 peptiders funktion virker ved at de får stamceller til at forbedre sig.
De øger dannelsen af hårsække, styrker hårcellerne mod hårtab og hjælper med at levere peptidkomplekset til de indre lag af hovedbunden.

Ligeledes aktiverer behandlingen blodcirkulationen i hovedbunden og
hjælper hårfolliklerne til at producere stærkere hårvækst.
Det er ikke muligt at behandle skaldede personer (hvor håret er dødt), da det ikke vil have nogen effekt. Man skal fortsat kunne se lidt hårvækst i behandlingsområdet.


Information inden din behandling
Inden dine behandlinger skal du sørge for altid at møde op med nyvasket hår uden produkter i.


Hvor ofte skal man have behandling?
Ved behandling med HairFiller kan man vælge i mellem 2 forskellige forløb.
Standart forløb: 2 måneder – med 4 behandlinger i alt, hvor der er 2 ugers interval imellem behandlingerne.

Intensiv forløb: 5 måneder – med 7 behandlinger i alt, hvor der er 2 ugers interval imellem de første 4 behandlinger og dernæst 1 behandling pr. måned i 3 måneder.
Når forløbet er færdigt vil du kunne se efter 2 til 3 uger se at håret begynder at gro og efter 3 måneder vil håret være vokset ca. 1 cm.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

bottom of page