top of page
charming-relaxed-gentle-young-woman-making-cosmetological-procedure-applying-facial-cream-

Ansigtsbehandlinger

ZO Stimulation Peel
I klinikken tilbyder vi ansigtsbehandlinger med ZO Stimulation Peel som er en effektiv, mild og stimulerende ansigtspeeling med langvarigt resultat. Peelingen kombinerer 3 effektive og stimulerende syrer med aktive ingredienser. Ansigtsbehandlingen har til formal at øge cellefornyelsen og bekæmpe fine linjer og rynker. Efter en behandling vil huden efterlades blød og jævn, med en fantastisk glød.

Bag ZO Skin Health står Dr. Zein Obagi som er certificeret Dermatolog.
Igennem 35 år har han udviklet hudplejeløsninger som skaber resultater. Hans innovative principper for gendannelse af sund hud anses i dag som “the golden standard” inden for hudpleje.
Han regnes som en af verdens førende eksperter inden for hudbehandling.
Med ZO Stimulation Peel kan du rette din behandling mod 3 forskellige områder. Forinden din behandling vil du få en grundig vejledning i din hud samt hvilken behandling der anbefales til netop dig. Ligeledes er der mulighed for at få en gratis hudanalyse med henblik på at opstarte et forløb med ZO Skin Health hudplejeprodukter.

Ultra Hydration:
Denne stimulerende og fugtgivende ansigtsbehandling anbefales til dig der døjer med tør og dehydreret hud og som ønsker at genoprette fugtbalancen. Behandlingen virker kølende og beroligende, hvilket også hjælper på rød og sensitiv hud. Behandlingen forebygger ligeledes fine linjer og rynker.

Skin Brightening + Anti-age:
Denne stimulerende ansigtsbehandling anbefales til dig der døjer med pigmentering, mørke pletter og ujævn hudtone. Behandlingen kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthæmmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser, som opstrammer huden, ensarter hudtonen og giver en fantastisk glød.


Blemish + Oil Control:
Denne stimulerende ansigtsbehandling anbefales til dig der døjer med uren hud og bumser. Behandlingen virker dybderensende, hvor døde hudceller fjernes og tilstoppede porer udrenses. Under behandlingen vil en specialmaske absorbere og bekæmpe talg og akne problematikker.
Efter behandlingen vil huden blive renere og klarere samtidig som huden stimuleres og aktiveres.

 

Hvor ofte skal man have behandling?
Behandlingsforløbet varierer alt efter hvilken hudproblematik der arbejdes med. Men primært anbefales der et kurforløb på 3 til 6 behandlinger, hvor du kommer til behandling hver 2 til 4 uge.

 

Fire & Ice Frugtsyrerpeeling

I klinikken tilbyder vi ansigtsbehandlinger med iS Clinicals Fire & Ice, som er en effektiv frugtsyrerpeeling der opfrisker huden og giver omgående resultater. Behandlingen eksfolierer de døde hudceller på hudens øverste lag, hvilket efterlader huden med forbedringer af dens struktur, udseende og glød. Du vil opleve at overfladiske pigmentpletter udjævnes og fine linjer mindskes.


Hvem er behandlingen velegnet til?
Behandlingen er velegnet til rosacea, aktiv akne, pigmenteringer, grov hudstruktur, forstørrede porer og aldrende hud.

 

Hvor ofte skal man have behandling?
Der anbefales et forløb bestående af 3 til 6 behandlinger med 2 ugers interval.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

bottom of page