top of page
close-up-attractive-naked-gentle-redhead-woman-freckles-touch-skin-tenderly-smiling-camera

IPL Rejuvenation

 

I klinikken tilbyder vi IPL Rejuvenation som er en mild og hudforyngende behandling, der styrker og stimulerer hudens egne celler og bindevæv, samtidig med at den giver en jævn hudtone og reducerer solskader/pigmentpletter. Hudstruktur og glød betyder ofte mere for et frisk og yngre udseende end rynker. IPL Rejuvenation booster huden indefra og efter behandlingen vil huden fremstå mere frisk og ensartet.
 

Forundersøgelse
Inden behandlingen, skal du til en lovpligtig konsultation hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske.Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger samt lave en behandlingsplan, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk resultat.
Forundersøgelsen og behandlingen kan fortages samme dag af klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Konsultationen er gratis, men lovpligtig.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til laser, vil du modtage en
​PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne.

Du vil ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. 


Information inden din behandling
Når du kommer til din første behandling må du ikke have dyrket sol eller solarie i 30 dage forinden, og din hud skal fremstå lys.


Hvad er IPL Nordlys?
På klinikken anvender vi den bedste, sikreste og mest effektive laser på markedet. IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi, som med lysenergibølger søger efter og absorberes i ujævne farver i huden, blandt andet hårs pigment, solskader eller røde/violette farver i karsprængninger. Når lyset fra laseren rammer det farvede, udvikles energien til en varme, som destruerer det.

 

Hvordan virker IPL Nordlys?
IPL Nordlys er en mild behandling som foregår ved brug af laserlys.
Lyset føres ned til huden ved hjælp af en glaskrystal, krystallet bliver placeret på området som skal behandles med en kølende gelé.


Hvor ofte skal man have behandling?
Ved reducering af solskader og ujævn hudtone skal man forvente 2 til 3 behandlinger med 4 ugers intervaller. Resultatet kan kræve vedligeholdende behandling, specielt efter sommermånederne, da UV-stråling fra solen, varme og andre faktorer kan få pigmenterne frem igen.

Vi anbefaler at købe ZO Skin Health Retinol og Brightening cremer efter endt behandling, da disse vil lysne huden og bevare det flotte jævne resultat. 
 

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

bottom of page