top of page

Om os

Margrethe Klinikken er en personlig kosmetisk speciallægeklinik, hvor du vil møde
indehaver og kosmetisk sygeplejerske Ditte Margrethe Brammer samt dermatolog og klinikansvarlig læge Ulrik Knap. 

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Vi er specialuddannet og har flere års erfaring i den kosmetiske branche.

Vi holder os løbende ajour med nyeste viden og teknikker indenfor kosmetiske behandlinger, alt sammen for at sikre dig den bedste kvalitet og sikkerhed i alle vores behandlinger. 

Vi går ikke på kompromis når det gælder din sikkerhed og vi ønsker at sikre den højste kvalitet, derfor er alle vores produkter og udstyr nøje udvalgt og leveres fra nogle af branchens mest anerkendte samarbejdspartnere.

Hos os har vi fokus på dig og dine ønsker.

Filosofien bag Margrethe Klinikken er at skabe et rum hvor du er i centrum og hvor vi sammen fremmer din naturlige skønhed.

Du vil altid starte ud med at få tilrettelagt et individuelt behandlingsforløb, som passer til netop dig og dine ønsker. Vi værner om en god kundeoplevelse og tilstræber altid at levere en professionel service samt behandlinger af højeste kvalitet. Vi udfører udelukkende naturlige og harmoniske resultater under et trygt behandlingsforløb. 

Du vil altid være sikret høj faglighed, kompetent vejledning og en kompromisløs tilgang til dit forløb og din behandling.  

 

Vi ønsker at hjælpe dig til at blive den bedste version af dig selv. 

1B5E368F-8B9F-4205-B9B5-1C55AA9475D2.JPEG
Ditte Margrethe Brammer.JPEG

Godkendt behandler hos Styrelsen for Patientsikkerhed og registreret i:
 Botox/Botulinumtoksin
 Ikke-permanente fillers

 Kemiske peelings med pH under 3

 Laser - fjernelse af hår, kar samt milde rynkebehandlinger med laser. 

Uddannet i hud, herunder certificeret i hudpleje fra ZO Skin Health og iS Clinical.

 

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2017 og har klinisk erfaring fra Operationsafsnittet på Viborg Sygehus og Hjemmesygeplejen i Silkeborg Kommune.

Siden 2019 har jeg arbejdet, videreuddannet og specialiseret mig med kosmetiske injektions- og laserbehandlinger på forskellige speciallæge klinikker i Aarhus og Herning. 

 

Jeg er perfektionist til det yderste af mine fingerspidser og mine kompetencer, injektionsteknikker og faglige viden udspringer af mange års erfaring i branchen. Jeg går ikke på kompromis med min faglighed og vægter videreuddannelse som en utrolig vigtig del af mit arbejde. Jeg deltager derfor sideløbende på kurser og konferencer indenfor kosmetiske behandlinger for at holde mig opdateret om nyeste viden indenfor æstetiske behandlinger.

Mit fokus for klinikken er naturlige harmoniske resultater, tryghed, kvalitet og sikkerhed!

Jeg sætter en stor ære i at skabe naturlige og æstetiske resultater med respekt for
ansigtets naturlige proportioner og mine kunders ønsker. 
Jeg behandler alle mine kunder individuelt, og det er altafgørende for mig at give en fyldestgørende og ærlig vejledning, samt at skabe tryghed, sikkerhed og kvalitet, der sikrer en god behandling. Kun det bedste er godt nok til min kunder. 

Ditte Margrethe Brammer 

Indehaver og kosmetisk specialsygeplejerske

Ulrik Knap

Dermatolog og klinikansvarlig læge

​Godkendt behandler hos Styrelsen for Patientsikkerhed og registreret i:

• Botox/Botulinumtoksin

• Ikke-permanent fillers

• Kemiske peelinger med pH under 3

• Ablativ laser

• Non-ablativ laser

 

Ulrik er klinikkens ansvarlige speciallæge. Han er uddannet dermatolog/hudlæge ved Aarhus Universitetshospital og Odense Universitetshospital. 

Ulrik behandler hudsygdomme både medicinsk og kosmetisk, han har særlige kompetencer indenfor hårtab, aknebehandling, laserbehandling, ar korrektioner samt fjernelse af godartede hudforandringer m.m

Han deltager sideløbende aktivt i internationale, europæiske og nationale kurser og kongresser i plastikkirurgi og hudsygdomme. Dertil er han også forsknings- og undervisningsaktiv inden for hudsygdomme og kirurgiske teknikker.

 

Hos Ulrik får du altid behandling og vejledning af højeste kvalitet og professionalisme.

Ulrik K.JPEG
bottom of page