top of page
close-up-young-beautiful-redhead-woman-smiling-front-touching-perfect-clean-skin-face-look

SkinPen® - Microneedling

 

I klinikken tilbyder vi SkinPen® behandling mod ar, strækmærker, pigment/melasma, fine linjer og rynker, grov hudstuktur samt forstørrede porer. SkinPen® er en effektiv og sikker behandling, det er markedets eneste FDA godkendte mirconeedling apparatur og den er ligeledes CE-mærket og ISO Certificeret.

 

Forundersøgelse
Inden behandlingen, skal du til en konsultation hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske.

Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger samt lave en behandlingsplan, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk resultat. Forundersøgelsen og behandlingen kan fortages samme dag af klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Konsultationen er gratis.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til SkinPen®, vil du modtage en PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne.

Du vil ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. 


Hvad er SkinPen®?
SkinPen® er en microneedling behandling, der ved hjælp af små nåle laver en kontrolleret skade i huden. Dette vil stimulere huden til starte en helingsproces, som fornyer huden og virker foryngende.

Behandlingen er velegnet til:

  • Akne-ar

  • Grov hudstruktur og forstørrede porer

  • Rynker og fine linjer

  • Solskader/pigmentering/melasma

  • Strækmærker

 

Hvordan virker SkinPen®?
Behandlingen virker ved, at et elektrisk stempel med små nåle penetrerer huden i en varierende dybde fra 0,5 til 2,5 mm. Når nålene penetrerer huden, stimuleres hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Med SkinPen® kan vi opnå en hudforyngende effekt med en mere jævn og ensartet hud, som udelukkende er stimuleret af hudens egen evne til at forny og regenerere sig selv.

Hvor ofte skal man have behandling?
Ved behandling med SkinPen® anbefaler vi oftest 3 til 6 behandlinger med 4 ugers intervaller.

Antallet af behandlinger afhænger af hvilken hudproblematik der ønskes behandlet. Dette klarlægges ved forundersøgelsen.

Holdbarheden er permanent, men opfølgende behandlinger gennem årene vil være at anbefale, da hudens aldringsproces fortsætter. Ved reduktion af ar er holdbarheden permanent.
SkinPen® kan udføres året rundt og på alle hudtyper.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

bottom of page