top of page
beauty-portrait-feminine-young-woman-looking-away-touching-her-nude-shoulder-isolated-whit

Frax 1550

I klinikken tilbyder vi Frax 1550 laserbehandling mod akne-ar, operationsar og ar efter forbrænding, strækmærker, fine linjer og rynker, grov hudstuktur samt forstørrede porer. Frax er en effektiv og sikker behandling, der har til formål at forbedre hudens struktur og kvalitet, samt at booste dens produktion af kollagen. Behandlingen virker både hudforyngende og opstrammende.
 

Forundersøgelse
Inden behandlingen, skal du til en lovpligtig konsultation hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger samt lave en behandlingsplan, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk resultat. Forundersøgelsen og behandlingen kan fortages samme dag af klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Konsultationen er gratis, men lovpligtig.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til Frax, vil du modtage en
​PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne.

Du vil ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. 


Hvad er Frax?
Frax 1550 er en sikker og meget effektiv laserbehandling. Mangel på kollagen forekommer naturligt med alderen og derfor er Frax en fantastisk behandling mod både synlige og begyndende aldringstegn. Efter behandlingen går huden i gang med at reparere skaderne, hvilket
resulterer i en øget kollagenproduktion samt en aktivering af de elastiske fibre som fornyer huden.


Hvordan virker Frax?
Frax 1550 er en fraktioneret laserbehandling som ved hjælp af varmestråler, laver mikroskopiske kanaler i hudens yderste lag. Huden går dernæst i gang med at reparere sig selv og danner ny frisk hud. Cellerne i huden fornyes og der sker en kraftig produktion af kollagen, som resulterer i at huden forynges og opstrammes samt at ar og strækmærker reduceres.


Hvor ofte skal man have behandling?
Ved behandling med Frax anbefaler vi oftest 3 til 5 behandlinger med 4 ugers intervaller. Holdbarheden er ca. 1 år ved behandlinger for forbedring af hudstrukturen. Ved reduktion af ar er holdbarheden permanent.
Frax kan udføres året rundt, da behandlingsområdet kun er solfølsomt i max 14 dage.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

bottom of page