top of page
beautiful-girl-with-perfect-clean-skin-smiling-sitting-table-beauty-spa-cosmetology.jpg

Skinbooster

Profhilo • Ejal 40 • Belotero Revive

 

I klinikken tilbyder vi forskellige typer af skinbooster behandlinger. Skinbooster er en innovativ injektionsbehandling der forbedrer hudens kvalitet, reducere slaphed, øger fugtbalancen og giver mere glød. Behandlingerne er fantastiske til at forebygge aldring og reducere synlige alderstegn, da de forbedrer hudens struktur, glathed samt minimere fine linjer og rynker samt ar. Vi tilbyder behandlinger med: Profhilo, Ejal 40 og Belotero Revive.

Forundersøgelse
Inden behandlingen, skal du til en lovpligtig konsultation hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger samt lave en behandlingsplan skræddersyet til netop dine ønsker, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk resultat. Herefter har du en betænkningstid på 48 timer, inden at du kan få foretaget selve behandlingen af klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Konsultationen er gratis, men lovpligtig.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til filler, vil du modtage en PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne.

Du vil ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. 


Ejal 40
I klinikken tilbyder vi behandlinger med Ejal 40. Denne behandling vil opstramme slap hud, reducere fine linjer og rynker, forbedre hudens struktur og tone samt styrke elasticiteten.
Ejal 40 genopretter ligeledes tabt kontur af ansigtet, giver fugt, øger produktionen af kollagen, hvilket overordnet forbedrer hudens struktur.


Hvor ofte skal man have behandling?
Ved behandling med Ejal 40 anbefales der 2 til 3 behandlinger med 4 ugers intervaller. For vedligeholdelse af resultatet anbefales der efterfølgende behandling 1 gang årligt.


 

Belotero Revive
I klinikken tilbyder vi behandlinger med Belotero Revive, som er en skinbooster. En skinbooster er ikke en filler i traditionel forstand, da den ikke ændrer ved selve ansigtets form. Behandlingen vil give fugt til huden samt en naturlig glød og frisk udstråling indefra og ud. Produktet booster huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt
fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød. Belotero Revive består primært af hyaluronsyre og vand, men som noget helt unikt indeholder den også glycerol (et naturligt stof, som binder ekstra meget fugt i huden).

Behandlingen kan både benyttes af alle, der ønsker en glattere, mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet – men som ikke ønsker volumen i ansigtet. Den er også velegnet til den mere modne hud, hvor den medvirker til forbedring af elasticiteten og fastheden i huden samt udglatning af fine linjer i ansigtet.
 

Hvor ofte skal man have behandling?
Ved behandling med Belotero Revive anbefales der 3 behandlinger med 4 ugers intervaller. For vedligeholdelse af resultatet anbefales der efterfølgende behandling 1 til 2 gange årligt.

 

 

Profhilo
I klinikken tilbyder vi behandlinger med Profhilo. Denne behandling har udglattende effekt på kreppet, slap og tynd hud.
Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre, det har en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre i markedet. Produktet adskiller sig fra klassiske filler og Skinbooster ved at den ikke indeholder et fyldstof. I stedet udfyldes huden ved at aktivere sine egne naturlige fyldstoffer, som effektivt får huden til at producere store mængder af kollagen, elastin og hyaluronsyre, hvilket vil udglatte rynker, furer og fine linjer, samt give en øget fyldighed og spændstighed af huden. Profhilo er en yderst effektivt til behandling af kreppet hud i ansigt, på hals og décolleté.

 

Hvor ofte skal man have behandling?
Ved behandling med Profhilo anbefales der 2 behandlinger med 4 ugers intervaller. For vedligeholdelse af resultatet anbefales der efterfølgende behandling 1 gang årligt.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

bottom of page