top of page
Frax..PNG

Botox

Med Botox (Botulinum toxin type A) kan man behandle rynker som forekommer ved muskelsammentrækninger i huden.
Vi vil alle opleve at få linjer mellem brynene, rynker i panden og omkring øjnene. Nogle kan opleve det som værende generende at de med alderen får et mere vredt, bekymret og tungt udtryk i ansigtet.
I klinikken laver vi kun naturlige resultater og anser mimik for at være med til at skabe karakter og personlighed.

Derfor ønsker vi ikke at fjerne alt mimik i ansigtet og af samme årsag tilpasser vi altid mængden af Botox, således at du kan bevare mimikken.
Efter behandlingen med Botox bliver de muskler, som forårsagede rynkerne forhindret i at trække sig sammen, og huden vil derfor udglattes.
Det er muligt at kombinere Botox behandling med ikke-permanente fillers, laser eller andre hudforyngende behandlinger.


Forundersøgelse
Inden behandlingen, skal du til en lovpligtig konsultation hos vores hudlæge Ulrik Knap Kjerkegaard. Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger samt lave en behandlingsplan, så du opnår et naturligt, æstetisk og harmonisk resultat. Herefter har du en betænkningstid på 48 timer, inden at du kan få foretaget selve behandlingen af klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Konsultationen er gratis, men lovpligtig.

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til Botox, vil du modtage en PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne.

Du vil ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos vores klinikansvarlige læge. 


Hvad er forskellen på Botox og fillers?
Botox forhindrer musklen i at lave sammentrækninger og vil derfor udglatte huden og dens linjer.
Fillers skaber volumen og konturering i områder, hvor man med alderen har mistet sin fylde. Behandlingen med fillers vil også kunne benyttes hvis du har et ønske om at opbygge mere fylde i et område, hvor du genetisk ikke har meget fylde fra naturens side. Botox og fillers er gode til at supplere hinanden, da de sammen skaber et frisk og ungdommeligt udseende.


Hvordan virker Botox?
Botox blokerer de nerveimpulser, der normalt stimulerer musklerne til at trække sig sammen, hvilket skaber den udglattende effekt som ses 14 dage efter behandlingen. Botox er den mest populære rynkebehandling. Det er en gennemtestet og effektiv behandling til at reducere dybe rynker og fjerne fine linjer. Med en botox behandling vil du opleve at fremstå mere frisk og mere som dit yngre jeg. Ydermere har Botox således igennem mange år været anvendt til behandling af spastiske muskler, spændingshovedpine, rynker samt kraftig svedtendens i hænder og armhuler.


Hvor ofte skal man have Botox?
Virkningen af Botox aftager løbende, det forventede interval mellem behandlingerne er 3 til 6 måneder. Herefter anbefales det at gentage behandlingen, hvis du forsat ønsker at opretholde
effekten. Vi anbefaler som udgangspunkt ikke behandling hyppigere end hver 3 måned, grundet risiko for udvikling af resistens mod toksinet.
Vi tilbyder altid gratis kontrol 14 dage efter din behandling.

Har du spørgsmål til vores behandlinger med Botox, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

bottom of page