top of page
Kemiskepeelings.jpg

Kemiske peelings

I klinikken tilbyder vi kemiske peelings med
iS Clinicals Prodigy Peel System ”P2” og ”P3”.
Med kemiske peelings kan du effektivt give din hud et boost af ny energi og flot glød. Behandlingen anbefales til at forbedre hudens struktur og porestørrelse, til fjernelse af pigmentering og reducering af akne og ar.


Forundersøgelse
Inden behandlingen, skal du til en lovpligtig konsultation hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger samt lave en behandlingsplan. Forundersøgelsen og behandlingen kan fortages samme dag af klinikkens kosmetiske sygeplejerske. Konsultationen er gratis, men lovpligtig.

 

Information og samtykke

Når du booker tid til en gratis forundersøgelse til kemiske peelings, vil du modtage en PDF-fil på mail. Heri er den skriftlige information omkring behandlingen vedhæftet. Du bedes inden forundersøgelsen gerne have læst denne. Du vil ligeledes modtage mundtlig information ved forundersøgelsen hos klinikkens kosmetiske sygeplejerske. 


Hvad er Prodigy Peel ”P2” System?
P2 Peelingen er en overfladisk peel, som har til formål at behandle mild akne, begyndende og synlige tegn på aldring, samt lysne på pigmenteringer og ujævnheder i hudens overflade.


Hvad er Prodigy Peel Pro ”P3” System?
P3 Peelingen er en medium-dyb peel, som har til formål at lysne ujævn hudtone herunder hyperpigmenteringer og aldringspletter, derudover virker den kraftigt anti-agende da den arbejder på at stramme huden op og udglatte dybe linjer og rynker.


Hvordan virker en kemisk peeling?
Behandlingen er en eksfolierende syre behandling, der aktiverer huden til selv at danne nye celler, kollagen og elastin, som gør din hud stærkere og reducerer ujævnheder, grov struktur, rynker, pigmentering og ar.
Behandlingen giver huden en glød og en mere ensartet og jævn hudoverflade.


Hvor ofte skal man have behandling?
Ved behandling med kemiske peelings anbefaler vi et behandlingsforløb med 3 behandlinger. Ved brug af ”P2” peeling skal der være 4 til 6 ugers intervaller mellem behandlingerne og ved brug af ”P3” peeling skal der være 6 til 8 ugers mellem behandlingerne. For at vedligeholde det flotte resultat anbefaler vi en behandling 1-2 gange om året.

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du altid mere end velkommen til at kontakte os!

bottom of page